AB Låseservice i Odense hjælper dig med komme trygt ind i din bolig på alle tidspunkter af døgnet

Låsesmed

Vi har alle prøvet det, og de fleste af os føler nok også, at det sker for ofte: Du kommer hjem fra en god fest sent om aftenen og opdager først ved hoveddøren, at du ikke kan finde din nøgle. Har du tabt nøglen inde på baren, hvor du var sidst på aftenen? Eller gled den ud af din lomme, da du døsede hen på vej hjem i taxaen? Uanset hvad er nøglen i hvert fald væk, og så bliver du nødt til at have en plan B.

Guide: Hvad skal du gøre, når du er låst ude?

Første skridt, når du har mistet sin nøgle, er at undersøge, om du faktisk er låst ude. Står bagdøren ulåst? Er der en nøgle gemt i en potteplante eller under en måtte et sted? Kan du komme ind gennem et vindue?

Hvis der ikke er nogen vej ind, er næste skridt at tage kontakt til en person, som kan hjælpe dig. Måske har du en roommate, en kæreste eller en forælder, som har en ekstranøgle – og det kan endda være, at du har været forudseende nok til at give en nøgle til din nabo. Grib telefonen og ring til dem, som kan hjælpe dig – de bliver måske lidt irriterede over at blive vækket på det sene tidspunkt, men de hjælper gerne alligevel.

Hvis du ikke kan komme i kontakt med nogen, som kan hjælpe, må du gå videre til tredje skridt: Ring til din lokale låsesmed. Hvis du bor i Odense eller omegn, kan det anbefales at tage til kontakt til det lokale låsefirma AB Låseservice, som er kendt for deres hurtige udrykning og høje serviceniveau.

Når du ringer til låsesmeden…

Når du ringer til låsesmeden, skal du først og fremmest kunne fortælle hvilken type lås, der er tale om, så låsesmeden er forberedt og har det rette værktøj med. Derudover bør du sende en sms eller e-mail med din adresse, så medarbejderen kan finde dig. Den først ledige låsesmed vil så køre ud til dig – i de fleste tilfælde vil han eller hun kunne være ude på din adresse inden for en time. Der vil typisk ikke gå lang tid, fra låsesmeden er ankommet, til at du kan komme ind i din bolig igen – og medarbejderen forlader ikke stedet, før opgaven er løst.

Hvis du ikke ved, hvilken låsesmed du skal kontakte, når du står og har mistet din nøgle, vil det være oplagt at vælge AB Låseservice. AB Låseservice et firma med mange års erfaring inden for låse- og sikringsbranchen, og hos dem er du ikke blot sikret et højt fagligt niveau og servicemindede medarbejdere, men også nogle af de bedste priser på markedet.

AB Låseservice hører ind under det norske firma AB Låsservice, som er en låsemed, der opererer i Oslo og omegn.  

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...