Bestil tilbud på ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring

Går du og overvejer en ejerskifteforsikring (altså en forsikring i forbindelse med ejerskifte af bolig), så skal du bestille et tilbud hos Dansk Boligforsikring. Dansk Boligforsikring, der er Danmarks største udbyder af ejerskifteforsikringer, står altid klar med et godt tilbud. Og netop fordi selskabet har den største markedsandel i Danmark, kan det tilbyde lave priser og store dækninger.

Tilbud på ejerskifteforsikring sikrer kommende husejere

Et tilbud på en ejerskifteforsikring er nødvendig, hvis man gerne vil erhverve sådan én. Det er heldigvis nemt at gøre på Dansk Boligforsikrings hjemmeside. Her kan man gå ind og udfylde en online formular, der indeholder alle de nødvendige informationsfelter. Så snart de er udfyldt korrekt modtager du et tilbud fra Dansk Boligforsikring inden for 24 timer. Nogle af de ting, du skal udfylde, er:

  • Uploade tilstandsrapport
  • Uploade elinstallationsrapport
  • Personoplysninger

Så snart de er udfyldte, kan du sende ansøgningen af sted, og du modtager et tilbud inden for 24 timer. En ejerskifteforsikring er blandt de absolut vigtigste forsikringer, når man køber et nyt hus. Selvom tilstandsrapporten fortæller, at der ingen fejl, mangler og skader er på ejendommen, kan du som køber sagtens stå over for store økonomiske udgifter. Grunden er, at en tilstandsrapport kun noterer øjensynlige skader. Med andre ord kan der sagtens skjule sig mange ubehagelige overraskelser, så snart man gnider lidt i overfladen. Det er her en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring bliver hjælpsom.

Tilbud på ejerskifteforsikring kan redde drømmehuset

Der findes desværre mange eksempler på, at en ejerskifteforsikring er nødvendig. Især huse, der er fra 60’erne og 70’erne er ekstra udsatte, da byggeskikken var markant anderledes dengang. En af de helt store misforståelser vedrørende ejerskifteforsikringer er, at de dækker, hvad ikke-fagmænd betragter som skader og mangler. Men det er ikke sandt. Læs derfor forsikringspolicen grundigt. Hvis man f.eks. opdager, hvad man selv mener er fejl og mangler, så kan det være, at det var normalt praksis fra den gang huset blev bygget. Hvis det er tilfældet, dækker forsikringen ikke.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...