ATAK: Professionel rådgivning om online marketing

Online marketing er utrolig vigtig for den samlede markedsføringsstrategi. Din virksomheds hjemmeside, skal give dine kunder det visuelle og kommunikationsmæssige budskab, som passer til dit unikke brand og produkt. Det nytter ikke noget at få lavet en hjemmeside, som ikke er i tråd med den overordnede kommunikationsstrategi. Man skal derfor ikke gå på kompromis, men i stedet alliere sig med en rådgivningsvirksomhed, der er eksperter i online marketing og alle de forskellige aspekter.

Mange af vores konkurrenter er dygtige til online marketing, men de kommer ikke op på vores niveau, når det drejer sig om at udvikle en strategi, hvor alle aspekter af online marketing er integreret i den overordnede strategi. Det er her vi er specialister og har vore kompetencerne. Vi analyserer den eksisterende kommunikation og tager udgangspunkt deri, og udvikler en markedsføringsstrategi, som ligger i tråd med denne.

Vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at fokusere på én ting, når vi laver online marketing for kunden – at skabe sammenhæng og en rød tråd.

Kort forklaret er dette vores tilgang til online marketing. Vi tænker i integrerede marketing koncepter for alle vores kunder. Vi kan også lave en integreret online marketing strategi for dig, hvis du synes at din nuværende er usammenhængende, eller bare ikke taler skarpt nok til din målgruppe. En målgruppe ændrer sig netop i takt med samfundets transformation. Her er det vigtigt at have en finder på pulsen, så de budskaber man sender til sine kunder også er tidssvarende og relevante lige nu og her.

Ring til os og få et tjek af din online marketing – Vi giver dig et ærligt svar og står gerne til rådighed med rådgivning til forbedringer.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...