Bilnøgler med fjernbetjening gør livet lidt nemmere!

Har man en helt ny bil, så har man nok allerede bilnøgler med fjernbetjening. Har man derimod en ældre bil, så kan det godt være at man ikke har det. En ting er sikkert – det gør livet lidt nemmere. For forestil dig, at du på vej ud af supermarkedet står med hænderne fyldte, så er det altså bare lidt hurtigere lige at klikke på en knap, så bilen den bliver åbnet. Bilnøgler med fjernbetjening gør det altså lidt hurtigere, hvis man gerne vil have åbnet sin bil.

Få også en startspærre installeret

Udover at man kan få lavet bilnøgler med fjernbetjening, så kan man også få installeret en startspærre. Det øger sikkerheden, da det bliver svære at starte bilen uden den rigtige nøgle. Det foregår således, at når man indsætter sin nøgle i bilen, så bliver der sendt et signal der giver godkendelse til at bilen kan starte. Nøglen kan altså godt passe ind i nøglehullet, men bilen reagere ikke, hvis ikke der sidder den rigtige kode i. Det er rigtig smart, og det er da også derfor det blev gjort lovpligtigt i 90’erne for alle nye biler.

Få en kopi af bilnøgler med fjernbetjening

Hvis man ikke allerede har det, så anbefales det at man får lavet en kopi af sine bilnøgler med fjernbetjening. For hvis man skulle være så uheldig at miste dem, så kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse. For man skal ikke bare have åbnet bilen op, man skal også have den bugseret, så der kan blive lavet et nyt sæt af bilnøgler med fjernbetjening. At få lavet en kopi koster væsentligt mindre, end hvis man ender ud i den her situation.

En låsesmed der kan hjælpe

En af dem som kan hjælpe i Københavnsområdet er Autolåsesmed-Marschall. De har specialiseret sig i bilnøgler med fjernbetjening og tilbyder fordelagtige priser – og så levere de altid en god service. Har man brug for akut hjælp, så har de også en døgnvagt der står klar.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...