Med en indeklima måler er det nemmere at skabe det rigtige indeklima

Det indeklima, vi opholder os i, har faktisk større betydning, end de fleste går og tror. Hvis vi opholder os i et rum, hvor luften eksempelvis er dårlig, er det nemlig ikke altid noget, man lægger mærke til. Det kan godt være, at man har svært ved at koncentrere sig eller lære nye ting, men det kan jo skyldes meget andet end, at der ikke lige er blevet luftet ud for nylig. Med en indeklima måler er det langt nemmere at holde styr på, om indeklimaet er i orden eller ej. Og en indeklima måler kan vise sig utrolig nyttig, da det faktisk gør overraskende stor forskel, om vi opholder os i et rum med et godt indeklima eller ej. Især på arbejdspladser og i klasseværelser giver det god mening at sørge for en indeklima måler, da det ofte er steder med mange mennesker samlet på lidt plads, at indeklimaet ikke er så godt, som det burde være.

Vi mennesker har brug for et godt indeklima

Hvis vi bare skal slappe af eller lave rolige aktiviteter, gør indeklimaet ikke den store forskel. Men hvis man skal arbejde, koncentrere sig og/eller lære nye ting, kan en indeklima måler gøre en mærkbar forskel. Det er nemlig især, når vi skal bruge vores hjerne, at det er vigtigt med et godt indeklima. Det er også grunden til, at en indeklima måler især er nyttig i klasseværelser og på arbejdspladser. Det er nemlig især helt, at vi har brug for de optimale betingelser til at arbejde og ikke mindst tilegne os ny viden og nye evner. Undersøgelser viser faktisk, at vores evne til at koncentrere os efter bare 25 minutter i et rum med dårligt indeklima falder med hele 30%. Derfor kan det godt betale sig at investere i en indeklima måler.

En investering i velvære og produktivitet

Det er ikke alene ubehageligt at opholde sig i et rum med et dårligt indeklima, men det kan i det lange løb også vise sig at være usundt. Når man sørger for en indeklima måler, sørger man altså for at lave en investering i velvære og produktivitet. En indeklima måler giver nemlig besked, når niveauet af eksempelvis CO, CO2 eller lyd bliver for højt. På den måde kan en indeklima måler gøre det nemmere for os at skabe de optimale arbejdsforhold, både i skolen og på arbejdspladsen. Da en indeklima også kan være med til at øge produktiviteten hos fx medarbejderne, kan det fra virksomhedens side ses som en investering at sørge for et sådan instrument.

En indeklima måler kan være mange ting

Det er en række forskellige faktorer, der har indflydelse på, om indeklimaet er godt eller dårligt. Derfor er en indeklima måler heller ikke én ting, men et fælles begreb for instrumenter, der måler netop de ting, der kan påvirke et indeklima i enten positiv eller negativ retning. Hos Hammer Electronic finder du lige den indeklima måler, du står og mangler. Der er nemlig et stort udvalg, der gør, at du både kan finde en indeklima måler, der måler lydniveau, CO og ikke mindst CO2 i luften. På den måde kan man hos Hammer Electronic finde lige præcis den indeklima måler, der kan være med til at skabe de optimale forhold der, hvor den skal bruges. Hvis man generelt har et dårligt indeklima, kan det også være, at man skal investere i mere end blot en enkelt indeklima måler. Det sikrer nemlig, at man kan holde øje med alle de parametre, der har indflydelse på vores evne til lære, koncentrere os og arbejde effektivt.

Kontakt Hammer Electronic for vejledning

Området med en indeklima måler er nok et, hvor de færreste har erfaring. Det er lidt af en niche, og derfor kan man hurtigt komme til at ende med den forkerte indeklima måler, hvis man leder på egen hånd. Heldigvis findes der eksperter på området, der kan hjælpe dig med at vælge lige præcis den indeklima måler, der passer bedst til dine behov. Du er derfor altid velkommen til at tage direkte kontakt til Hammer Electronic, hvor de uden tvivl kan hjælpe dig med at udvælge den helt rigtige indeklima måler. Og med den rigtige indeklima måler kan du sørge for maksimalt velvære og produktivitet – derfor er der ingen tid at spilde.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...