Elektronisk låsesystem og alarm – Låsesmed Amager

Jeg er den lykkelige inde haver af et utrolig stort hus, en dejlig kone og flere børn end jeg kan tælle. Nå ja, jeg kan da godt tælle til fem, men overdrivelse fremmer som bekendt forståelse. Sagen er den at vi på det seneste har haft lige lovlig mange udgifter forbundet med tab af nøgler, omkodning af låse og så videre, hvor jeg leder efter en habil låsesmed på Amager.

Jeg har nemlig hørt at man kan få et avanceret elektronisk låse- og alarmsystem baseret på RFID enheder i stedet for almindelige nøgler. Det er jo i grunden ingen nyhed, men jeg har ydermere forstået det sådan at systemerne nu er blevet så avancerede, at de nu selv, og helt automatisk kan afgøre om der befinder sig nogen i huset, hvilke jo vil være et stor hjælp i forhold til fem børn som tror at de bor i et S-tog. Jeg tænker at der her ikke er tale om almindelig låseteknik, og således skriver her i håb om at få en anbefaling vedrørende en låsesmed på Amager som har ekspertisen.

Der er naturligvis muligheden for at der ikke findes en sådan låsesmed på Amager, i hvilket tilfælde jeg må tage til takke.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...