Jeg elsker at se video på nettet, især musikvideoer

Jeg sad og snakkede med et par af mine venner om, at det er synd, at man på websites som Youtube og lignede ikke længere kan finde musikvideoer. Det var ellers en rigtig god hjemmeside at bruge, når man skulle finde video på nettet – Men hvor skal man så se dem?

For det er som bekendt år og dage siden, at man rent faktisk tændte for MTV for at se musikvideoer, og hvis man ikke er til al den retro musik inde på VH1, så er man altså lidt på den. Især nu hvor musikprogrammet Boogie på DR1 er stoppet. Så har man på internettet at ty til, men hvor skal man se video på nettet?

Siden at Boogie lukkede tror jeg ikke, at jeg har set en hel musikvideo, og de klip jeg har set har været i reklameblokke. Det er en super ærgerlig udvikling for op igennem 90’erne begyndte de helt store instruktører at flirte med musikvideo kunsten og bragte video på nettet op i et hidtil uset niveau, og så blev det lynhurtigt rasende interessant at finde video på nettet.

Man kunne forstille sig at musikvideoer på nettet ville få en renæssance, nu hvor det ligefrem er blevet muligt at købe musik online i en ordentlig mp3 kvalitet og til en ok pris. Jeg håber på, at næste skridt bliver video på nettet, for der er immervæk mange musikvideoer, jeg godt kunne tænke mig at gense.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...