Brystforstørrelse er bedre end sex

Brystforstørrelse er bedre end sex. Det føler jeg i hvert fald selv. Jeg ved godt, at det lyder voldsomt, men det er min mening. Min brystforstørrelse har nemlig virkelig fået gang i mit nye liv som studerende og jeg føler nu, at jeg kan alt. Og jeg mener virkelig ALT. Jeg føler mig som den grimme ælling i H.C. Andersens eventyr, som skulle frygtelig meget igennem, før han til sidst blev en svane. Jeg er ikke blevet en svane endnu, men det bliver jeg, så snart jeg er blevet SOSU-assistent.

Brystforstørrelse et tegn på mit gode liv

Jeg vil ikke sige, at det kun er på grund af min brystforstørrelse, at jeg har det så godt, men den har virkelig skylden for så meget godt, som er sket i mit liv – og jeg er virkelig inde på en god og spændende vej, og jeg ser en god fremtid for mig. Ja, det tog tid at hele og jeg var øm dengang, men jeg fortryder det ikke et eneste sekund. De var alle pengene værd og mere til. En brystforstørrelse er en operation, og det kan virke lidt voldsomt, at man skal igennem den salgs, før det hele kan blive godt igen. Hvis noget i det hele taget har overrasket mig, så er det, hvor professionelle menneskene, der arbejder med brystforstørrelse er. De var altså fantastiske og gode til at fortælle mig lige præcis, hvad jeg ville få. De lagde i den grad vægt på, at jeg skulle føle mig tryg under hele forløbet, og jeg har aldrig mødt en venligere mand end ham, der skulle operere mig. Brystforstørrelse hænger sammen med et tung, men meget vigtig beslutning for mig. Jeg har virkelig haft det hårdt med mit udseende, og i skolen mobbede de mig, fordi jeg var flad og ikke havde nogen bryster. De var altså virkelig modbydelige mod mig, og jeg var så ked af det, at jeg havde lyst til at dø. Jeg siger ikke det her for at få medlidenhed. Det er ikke synd for mig. Jeg siger det for at forklare, hvor vigtig min brystforstørrelse er for mig. Den er bare tegnet over dem alle på, at jeg er kommet videre med mit liv, og at jeg virkelig har kæmpet hårdt, og at jeg snart vil vinde.

Brystforstørrelse og selvudvikling

En brystforstørrelse viser både, at jeg i dag er godt på vej og at jeg har styr på det. Jeg er ikke længere ked af det, og jeg piner ikke mig selv med selvhad og tanker om, at det hele er min egen skyld, og at jeg aldrig vil blive til noget, fordi jeg er grim og flad. Nej da! Jeg er lækker, og jeg har bryster, og jeg er gået i gang med min drømmeuddannelse. Ja! Og brystforstørrelsen var sådan set en del af en større helhed, hvor jeg i flere år har brugt tid og kræfter på at arbejde med mig selv og mine medmennesker. Selvudvikling kalder man det. For øvrigt, så fik jeg min brystforstørrelse her. Så det kan jeg i den grad anbefale. De var dygtige og fik mig til at føle mig sikker og tryg – også efter min brystforstørrelse. De går virkelig højt op i deres arbejde og behandler dig med respekt og omsorg. Det kalder jeg god service. Min brystforstørrelse fortæller både mig og alle mennesker i verden, at jeg er her, og at jeg er videre med mit liv. Den er en slags symbol på, at jeg nu er en voksen kvinde, og at jeg ikke længere er hende, som ligger i skolegården og bliver spyttet på af de andre børn. Derfor mener jeg altså, at brystforstørrelse er bedre end sex. Og den varer også længere.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...