Nye bilnøgler i en fart, så du hurtig er rullende igen.

Står du og har brug for nye bilnøgler? Hos autolåsesmeden Marshall laver vi nye bilnøgler til stort set alle mærker og årgange af biler. Vi er billigere end de traditionelle mærke-autosteder men kvaliteten er af ligeså høj standard. Det er derfor fejlagtigt at tro, at du nødvendigvis skal opsøge et Audi autoværksted, hvis du skal have nye bilnøgler til din Audi. På vores autoværksted har vi de fleste bilnøgler på lager og hvis ikke den bilnøgle, som du præcis søger, er hjemme, kan vi skaffe den indenfor 1-3 dage. Ejer du en mere speciel og gammel-klassisk bil kan vi også sagtens hjælpe med nye bilnøgler. Da vi har et stort netværk af meget professionelle leverandører – lokalt som globalt – har vi netop mulighed for at hjemskaffe de fleste og mest specielle bilnøgler-emner hjem indenfor relativ kort tid.

Om du har mistet den sidste, eksisterende bilnøgle eller om du blot ønsker en ekstra bilnøgle, kan vi hjælpe. Vi skærer bilnøgler i en fart og med de nyeste maskiner, er du garanteret, at dine nye bilnøgler er skåret helt præcist, så de passer nøjagtig ind i bilens lås. Faktisk anbefaler vi alle bilejere, at man altid har mindst to bilnøgler til en og samme bil. I den forbindelse er det en god ide, at have den ene bilnøgle i nøglebundet og den anden et tilgængeligt sted i hjemmet eller garagen. Hvis du af den ene eller anden årsag mister dit nøglebundt med den ene bilnøgle, er du på den måde altid sikker på, at du kan komme ind i bilen.

Husk – det betaler sig at have mindst to bilnøgler

Det kan nemlig være temmelig omkostningsfuldt at miste alle dine bilnøgler, så du derved får akut behov for, at autolåsesmeden skal komme ud og omskære lås og nye bilnøgler til bilen. Det er altså meget billigere at erhverve sig to eller flere bilnøgler i tide, end det er at få skåret helt nye bilnøgler akut og uden, at der findes en eksisterende bilnøgle, som autolåsesmeden kan tage udgangspunkt i. Det kan dog være, at du får brug for nye bilnøgler akut – og så hjælper vi selvfølgelig gerne – og det er uanset tid på døgnet. Står du fx en sen aften på en rasteplads og har smidt bilnøglerne væk, kommer vi selvfølgelig til dig. Hvis der er mulighed for det, skærer vi en ny lås og bilnøgler på stedet og ellers tager vi din bil med på vores fejeblad tilbage til værkstedet, hvor vi helt sikkert kan løse problemet.

Nye bilnøgler døgnet rundt

Som en af de eneste autolåsesmede i landet tilbyder vi service døgnet rundt. Vi oplever nemlig, at behovet for fx oplukning af bilen og nye bilnøgler kan være lige så akut og stort om aftenen, natten eller i weekenden, som det kan være indenfor normale åbningstider. Derfor kan du kontakte vores autolåsesmed døgnet rundt. Vi kan være ude ved dig indenfor omtrent 30 minutter – ofte før. Vi kører rundt og tilbyder vores service til bilejere i og udenfor Københavnsområdet.

Desuden er vi en autolåsesmed, der agter at følge med på de nyeste tendenser, teknikker og udstyr indenfor auto-branchen, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder det bedste udstyr og service til den bedste pris på markedet. Af den grund tager vi også kontinuerligt på messer og kurser både indenlandsk men også udenlandsk, hvor vi køber ind af de nyeste udstyr og erhverver os den nyeste viden.

Stort set alle typer af bilnøgler

Det er også en af grundene til, at vi hos vores autolåsesmed kan tilbyde vores kunder stort set alle typer af bilnøgler. Vi har bilnøgler med og uden startspærre, bilnøgler med og uden fjernbetjening, bilnøgler med og uden klapfunktion og så har vi de helt nye bilnøgler, som er et chipkort. Du kan på vores website læse mere om de forskellige typer af bilnøgler og deres unikke funktioner – for eksempel hvordan der er forskellige fordele ved at erhverve sig bilnøgler med klapfunktion. Mange bilnøgler af ældre dato består blot af et nøglesværd, der sidder på et sort stykke plastik men det kan være fordelagtigt at få skiftet denne gamle form for bilnøgle ud til fordel for en bilnøgle med klapfunktion. Hvis man har bilnøgler med klapfunktion, er man ikke bare sikret, at bilnøglerne holder meget længere, fordi de undgår slid og smuds men derudover laver de heller ikke huller i fx bukselommer eller jakke. Og sådan er der forskellige fordele forbundet med at vælge forskellige typer af bilnøgler.

Kontakt Autolåsesmeden Marschall, hvis du trænger til nye bilnøgler eller har akut behov for en autolåsesmed.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...