Få lavet en bilnøgle kopi før en mistet bilnøgle

Er du bilejer, har du måske også prøvet at være nødsaget til at lave en bilnøglekopi grundet mistet bilnøgle. Ved en mistet bilnøgle er det ekstremt vigtigt, at få lavet en bilnøgle kopi så længe at du stadig besidder reservenøglen. Hvis du også mister den, er det normalt ikke længere muligt ”bare” at lave en ny bilnøgle kopi. Det kan meget hurtigt løbe op i rigtig mange tusinde kroner at få lavet et helt nyt sæt efter den sidste mistet bilnøgle. Dette skyldes, at de fleste nye biler besidder en såkaldt startspærre, hvilket gør det umuligt bare at lave en ny bilnøglekopi, og man er derfor tvunget til at kontakte forhandleren.

En mistet bilnøgle er ikke det største problem, men man må da indrømme, at det er rigtigt ærgerligt og noget der virkeligt kan ødelægge ens dag. Det er aldrig billigt når man skal have sig en bilnøgle kopi, så for guds skyld, gør dig selv den tjeneste at få lavet en ny bilnøgle kopi med det samme ved mistet bilnøgle, således at man altid har to bilnøgler. Det vil bespare dig for rigtigt mange omkostninger, hvis uheldet skulle være ude, og du har mistet din bilnøgle.

Autolåsesmed kan lave en bilnøgle kopi ved mistet bilnøgle

Autolåsesmed-Marshall er en autolåsesmed, som rent faktisk kan løse problemet ved mistet bilnøgle, også selvom det var den sidste. Virksomheden kan lave en bilnøgle kopi af stort set alle bilnøgler undtaget Mercedes-Benz bilnøgler, da de er ekstremt dygtige til, at kryptere startspærrekoden så det er så godt som umuligt for andre end autoriserede Mercedes værksteder, at lave en ny bilnøgle kopi.

Hvis du er så heldig ikke at have mistet din nøgle, men måske bare har smækket den inde i bilen, kan Autolåsesmede-Marshall selvfølgeligt også hjælpe dig med at oplåse døren. Virksomheden tilbyder en døgnservice, så man som bilejer kan ringe til virksomheden døgnet rundt, hvis man står i den ærgerlige situation, ikke at kunne komme ind i sin egen bil.

Virksomheden bestræber sig på at yde den bedste service, men samtidig holde priserne på services såsom bilnøgle kopi eller op lukning af bil ved mistet bilnøgle, noget lavere, og dermed formindske omkostningerne betydeligt for den enkelte kunde, set i forhold til de autoriserede bilforhandlere samt autoværksteder.

Hvis du en dag står i den situation, at du har brug for en bilnøgle kopi, så får du det nok ikke billigere end hos Autolåsesmed-Marshall. Så overvej det nøje.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...