Få lavet kopier af dine bilnøgler med og uden fjernbetjening

Har du mistet dine bilnøgler i København på den eller anden vis, kan du få hjælp af en autolåsesmed, der hjælper med alle typer af låsesmedsopgaver i hele København og omegn. Afdelingen, hvor du bl.a. kan få nye bilnøgler i form af en bilnøgle kopi eller få lavet en bilnøgle med fjerbetjening, blev startet op pga. øget efterspørgsel omkring biltekniske låseopgaver.

Der er ofte behov for låsesmedshjælp til biler, men de stigende krav til sikkerhed og udstyr mm, har medført, at det har været fordelagtigt, at have en afdeling, der udelukkende koncentrerede sig om biltekniske låseopgaver.

Har man låst sig ude af sin bil, og kommer i tanke om, at ens bilnøgler ligger inde i bilen, eller har man tabt et sæt bilnøgler, og ønsker man en kopi af de resterende nøgler, så kan de lade sig gøre hos autolåsesmeden.

Få hjælp på stedet eller kom forbi værkstedet

Låsesmeden, der går under navnet Autolåsesmed Marschall, kan hjælpe på stedet, hvor hjælpen er ønsket, eller man kan komme ind forbi autoværkstedet og aflevere sine nøgler. Man kan så hente sin nye bilnøgle kopi igen næste dag, hvor det typisk tager et døgns tid at lave en bilnøgle kopi med og uden fjerbetjening.

Det er værd at skrive sig bag øret, at det er fordelagtigt at få lavet en ekstra bilnøgle, hvis man kun har et par bilnøgler. Det skyldes, at det er væsentligt lettere at få kopieret eksisterende bilnøgler, end det er, at få lavet helt nye bilnøgler fra producenten.

Få lavet en bilnøgle kopi til de fleste bilmærker – med og uden fjerbetjening

Autolåsesmed Marschall kan lave kopier til næsten alle typer biler, og der laves nøgler i næsten alle forskellige former og udskæringer. Det ses oftere og oftere, at der laves bilnøgler, der minder om kreditkort. Disse kan autolåsesmeden selvfølgelig også lave. Er man i tvivl om hvilke bilnøgle kopier, der kan laves, så kan se en oversigt inde på hjemmesiden. Ellers er man også meget velkommen til at kontakte låsesmeden.

Lige meget om du har brug for en låsesmed dag eller nat til din bil, så kan du få hjælp at autolåsesmeden. En del af god kundeservice omhandler hurtig hjælp, når den skulle være ønsket. Derfor kan du få hjælp hele døgnet – alle ugens dage.

Man kan læse om alle de forskellige låsetekniske opgaver, der udføres inde på autolåsesmedens hjemmeside. Endvidere finder man kontaktoplysning mm.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...