C02-neutrale træpiller giver god komfort

Det er aldrig for sent at ændre sine vaner. Har du f.eks. altid benyttet den klassiske brændeovn derhjemme eller i sommerhuset til at varme stuen op, kan det måske være værd at overveje at skifte til træpiller. I dag kan man let og billigt få træpiller til de smarte pilleovne, der er mere miljøvenlige end de gamle pejse.

Dette ved man hos Absolut Træpiller lige syd for grænsen, og her føres grænseområdets største udvalg af træpiller, samt hestefoder, energikoks og strøelse mm.

Højkvalitets træpiller, der også er kendt som german pellets, har en enormt god brændeværdi og den bedste askeudvikling. Absolut Træpiller fører kun træpiller, der købes direkte fra producenten, hvilket bl.a. er din garanti for gode produkter.

Oplev den bedste fyringskomfort med træpiller

Fyringskomforten og fyringsøkonomien aldrig været bedre end den er i dag, og man vil hurtigt opleve fordelene i at fyre med træpiller, så snart man begynder at bruge dem.

Med en træpilleovn og træpiller klar i skuret er det sådan set bare at smide dem den ind i ovnen og tænde op. Man slipper i første omgang for at skulle kløve brænde, hvis man har været vandt til det. Man er også sikret en god brændeværdi hver gang, og skal f.eks. aldrig døje med vådt træ.

På Absolut Træpillers hjemmeside kan man se alle de forskellige træpiller / german pellets varianter, der føres i butikken.

Har man nogle spørgsmål omkring træpiller mv. er man selvfølgelig altid velkommen til at ringe til supporten og høre nærmere.

Det er de færreste, der ved det, men de gode træpiller, der føres i grænsebutikken hos Absolut Træpiller er CO2-neutrale. Der er historisk set, blevet fyret med træpiller i mange år, men med det stigende fokus på miljøet og CO2-neutral forbrænding har træpille ovnen vundet frem. Træpiller er således i dag langt billigere end fossile brændstoffer som naturgas, kul og olie. Hertil skal man ikke forveksle billige træpiller med ringe kvalitet. Hos Absolut Træpiller har man været i branchen længe, og en omhyggelig og professionel tilgang til markedet har medført, at der nu kan tilbydes højkvalitets træpiller til de bedste priser.

Absolut Træpiller står klar med hjælp

Mangler du mere info, eller leder du bare efter en god leverandør til dit næste træpillekøb så står Absolut Træpiller klar til at hjælpe. Det har aldrig været lettere og mere fordelagtigt at fyre med træpiller.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...