Mangler du en delikat frokostordning til din virksomhed – enten i København eller Århus?

Hvis svaret er ja, er der god grund til at læse videre. Og kan de fleste ikke takke ja til, at de gerne vil have en god frokost, når de er på arbejde? Det er ikke alle, der er så heldige, at have en fast tilknyttet frokostordning til sit firma. Men selvom I ikke har på nuværende tidspunkt, kan der være god grund til at investere i det. Hvis du er chef og overvejer, hvorvidt I skal investere i en frokostordning, er der mange gode grunde til at takke ja. For det første kan en velnæret frokost give stor værdi for de ansatte. En frokostordning er et personalegode, som vil blive påskønt. Ikke bare fordi, at det selvfølgelig smager godt, men også fordi at det sparer dine ansatte for en masse tid derhjemme, samtidigt med at de er sikre på at få et mættende måltid hver dag.

Og hvis du så sidder tilbage og tænker; jamen hvad gavner det forretningen? For det vil de fleste måske også gøre. Så er det værd at nævne, at en frokostordning kan være et produktivt og effektivt tiltag. Med et mættende måltid sørger du for, at koncentrationen holdes på plads, og at blodsukkeret ikke lige pludselig falder fuldstændig til bunds. Det vil sige, at dine medarbejdere ofte helt automatisk vil yde mere, hvis de får et fornuftigt måltid til frokost.

Hvis jeres virksomhed holder til i København (samt Nordsjælland) eller Århus, kan I med Frokostordninger.dk nemt finde den rette løsning. Nogle gange kan det virke uoverskueligt for en person i en virksomhed at påtage sig ansvaret til at finde en frokostordning. Der er mange udbydere, hvorfor man ofte skal indhente priser flere steder fra. Og samtidigt skal man tjekke flere køkkener for at finde dem, der kan lave lige præcis den mad, som I havde tiltænkt. Vælger I at bestille frokostordning via frokostordninger.dk springer I en del trin over i processen. Det eneste, I skal gøre, er at udfylde en formular, hvori I har mulighed for at beskrive den perfekte frokostordning til jer. Hvor lidt eller hvor meget, I her ønsker at tilføje, er op til jer selv. Nogle ønsker en meget konkret frokost, mens andre er åbne og blot tilføjer: ‘det skal være sundt’ eller lignende. Men nemt, det er det!

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...