En låsesmed til bil – få bilen låst op igen

Når man tænker på en låsesmed, så tænker man ofte på en der kan låse døren op til en bolig eller et kontor. Men der findes også mange låsesmede til bil, som kan klarer opgaver indenfor autobranchen. Ligesom man kan miste sin husnøgler, så sker det samme med bilnøglen. Derfor kan der være behov for at kontakte en låsesmed til bil. Det er et problem som mange oplever, men der flere ting de kan hjælpe med. Disse vil blive gennemgået nedenfor.

Bilnøgle med startspærre

I starten af 90’erne blev det gjort lovpligtigt at sætte startspærre i alle nye biler, så derfor vil mange allerede have det. Men hvis man har købt sin bil før den tid, så kan det være, at man bør få det installeret nu. Dette kan en låsesmed til bil hjælpe med. Ideen er at man skal kunne gøre det svære for biltyve at stikke af med andres biler. Det fungerer sådan, at man indsætter et kodesystem i bilen, som kommunikerer med bilnøglen når den bliver sat ind. Hvis koden i nøglen matcher den i bilen, så starter bilen. Hvis ikke den gør, så kan man altså ikke starte bilen.

Bilnøgle med fjernbetjening

Nu til dags bliver de fleste bilnøgler lavet med fjernebetjening, men hvis man ikke har det, så kan en låsesmed til bil hjælpe. Det kan gøre det nemmere at komme ind i bilen, hvilket kan være en stor hjælp i visse situationer. Hvis man eksempelvis har hænder fyldt med et eller andet, så er det væsentligt nemmere lige at klikke på en knap. Derfor kan det være en god investering, og hvis man samtidig skal have indsat en startspærre, så giver det god mening.

Kopi af bilnøgle

Man skal altid have minimum to bilnøgler, hvis ikke man har det, så bør man kontakte en låsesmed til bil. Det er vigtigt, fordi hvis man mister den ene, så kan man stadig komme ind i sin bil. Hvis man ikke har det, så kan det ende ud i en rigtig dyr regning. For ikke nok med at man skal kalde en låsesmed til bil ud, så skal man også have den bugseret til værkstedet. Derudover kan det blive ekstra dyrt, hvis man har startspærre i bilnøglen. For så skal man også skifte chipsystemet i bilen.

Har man brug for en låsesmed til bil i København, så står Autolåsesmed Marschall til rådighed. De leverer en god service til pæne priser.

Andre artikler, som du måske kunne være interesseret i...